Badeland

Måske rimer badeland og wellness ikke på hinanden, men er det et weekendophold med små eller mindre børn, og skal både de voksne og børnene have et par dejlige dage, så kunne en tur til badelandet Weissenhäuser Strand i Nordtyskland være et godt bud. Rigtig mange danskere har taget turen til Weissenhäuser, fordi de tyske priser er så meget lavere end de tilsvarende danske, og fordi badelandet simpelthen er så stort og godt! At det samtidig ligger så tæt på Danmark gør det jo ikke mindre interessant!

Wellness er blevet meget populært hos danskerne. Før i tiden var det skiferier som var rejsemål, men kurophold hvor man opnår fysisk velvære gennem behandlingsformer, er begyndt at bliver det foretrukne. Vi lever i dag en travl hverdag, hvor der hele tiden er computere, mail, telefoner, børn der larmer og roder osv. Dette kan godt blive for meget nogen gange, og man har derfor behov for et pusterum, så man ikke bliver stresset. Det er oplagt at tage i wellness for at få dette pusterum, da wellness er ren afslapning og sundhed for sjælen.

Hvis man går og har en stresset hverdag, savner sommeren, eller savner at være sammen med familien, ville det være oplagt at tage på et familievenligt wellnessophold. Fordelen ved et familievenligt wellness hotel, er at man kan aflevere ungerne ved enten et badeland, jungleland eller lignende og derved opnå størst muligt afslapning for sig selv. Desuden ryster det også familien bedre sammen, og det giver en masse oplevelser for hele familien.

Her er et familievenligt wellnessophold i Tyskland som man evt. kunne vælge.

Weissenhäuser Strand

Det familievenlige feriecenter Weissenhäuser Strand ligger i det populære ferieområde
Weissenhäuser Strand ved Kiel-bugten i Nordtyskland. Lejlighederne er moderne og praktisk indrettede og fine som base for familieferien. Det store subtropiske badeland med bassiner og rutsjebaner er et hit hos familiens mindste, medens de voksne måske vil foretrække at slappe af i den store wellness-oase. Jungleland og Columbus Park byder på masser af spænding, medens strand, klitter og det bakkede landskab er til traveture og leg. Der er altid noget at opleve på Weissenhäuser Strand, gå en tur til Schloss Weissenhäuser, der har givet området navn, eller tag på udflugt til de skønne byer Lübeck, Schwerin med det smukke slot, kanalbyen Friedrichstadt og områdets hovedby Schleswig.

Leave a Reply